Obres escoles estiu

CONSTRUCCIONS F. MUNNÉ, S.A. està executant diverses obres per al Departament d’Ensenyament consistents en la realització de mòduls prefabricats, reformes i ampliacions en escoles i instituts de gran part del territori català, com ara a les poblacions de GIRONA, MONT-ROIG DEL CAMP, IGUALADA, SANTA PERPÈTUA DE MOGODA, POLINYÀ, SABADELL o SANT CUGAT DEL VALLÈS.

CENTRE CÍVIC ESPIRALL, PLAÇA DOCTOR BONET, VILAFRANCA DEL PENEDÈS

CONSTRUCCIONS F. MUNNÉ, S.A. ha resultat adjudicatari de l’obra «REFORMA DELS EQUIPAMENTS DE LA PLAÇA DOCTOR BONET – CENTRE CÍVIC ESPIRALL, DE VILAFRANCA DEL PENEDÈS», per part de l’Ajuntament de Vilafranca.

Actuacions residència AC Sandino Barcelona

El passat mes de juliol CONSTRUCCIONS F. MUNNÉ, S.A. va resultar adjudicatari de l’obra “EXECUCIÓ DE LES OBRES DE LES ACTUACIONS PER A LA RESOLUCIÓ DE LES INCIDÈNCIES DETECTADES PER OBTENIR LA LLICÈNCIA AMBIENTAL A LA RESIDÈNCIA I CENTRE DE DIA AC SANDINO. BARCELONA. CLAU: S2-BSV-06427”, per part d’INFRAESTRUCTURES.cat

 

CONSTRUCCIONS F. MUNNÉ, S.A. guardonada pel seu 50è aniversari a la Nit de l’Empresa 2017

CONSTRUCCIONS F. MUNNÉ, S.A. ha estat guardonada amb motiu del seu 50è aniversari a la Nit de l’Empresa 2017.

 

La Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) va celebrar el passat dijous 22 de juny la Nit de l’Empresa 2017 presidida pel Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, Sr. Carles Puigdemont i amb l’assistència del Honorable Sr. Jordi Baiget, conseller d’Empresa i Coneixement, la Il·lustríssima Sra. Abigail Garrido, alcaldessa de Sant Pere de Ribes, el Sr. Martí Sistané, president de la Federació Empresarial del Gran Penedès i  el Sr. Santi Carda, president adjunt.

La gala, celebrada a la Finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes i presentada per l’actriu vilafranquina Marta Escudé, va aplegar més de 600 persones, entre representants polítics, institucionals i empresaris de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf. Aquesta va constar de molts moments emocionants i significatius. Es va fer la presentació de la nova  imatge corporativa de la FEGP, que representa la unió entre la UEP i l’ADEPG, es van lliurar els premis a les empreses i es va reivindicar l’activitat empresarial comarcal, de km0.

Per a CONSTRUCCIONS F. MUNNÉ, S.A. va significar un gran reconeixement a la seva trajectòria pels seus 50 anys d’existència, a l’esforç de superació, al bon servei ofert als clients al llarg d’aquest anys fent empresa i fent país. Un dels lemes de la nova FEGP.

El lliurament del “Duc”, el guardó dels Premis FEGP, va ser fet pel Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, Sr. Carles Puigdemont. El premi i el corresponent diploma acreditatiu va ser recollit pel gerent i fundador de l’empresa, en Francesc Munné Guilera.

munne_p      LOGO MUNNE

#nit17 #FEGP #MunnéConstruccions

Àrea esbarjo gossos Vilafranca del Penedès

A finals de gener del 2017 es van finalitzar les obres OBRES D’ADEQUACIÓ D’UNA ZONA D’ESBARJO PER A GOSSOS AL POLÍGON INDUSTRIAL DE LLEVANT, A VILAFRANCA DEL PENEDÈS, adjudicades i executades per Construccions F. Munné, S.A.

 

Reforma edifici antigues escoles Ordal Subirats

S’han finalitzat les obres de REFORMA DE L’EDIFICI DE LES ANTIGUES ESCOLES D’ORDAL PER UN NOU ESPAI MULTIFUNCIONAL. PRIMERA FASE”, adjudicades i executades per Construccions F. Munné, S.A.

 

Castellers de Vilafranca, obres Cal Figarot

S’han començat les obres a Cal Figarot, seu dels CASTELLERS DE VILAFRANCA, adjudicades a CONSTRUCCIONS F. MUNNÉ, S.A., consistents en la reforma del pati interior i del lluernari.

Bon nadal i feliç any 2016

Tot l’equip de CONSTRUCCIONS F. MUNNÉ, S.A. us desitja unes bones festes!

 

Sigui quin sigui el terreny, arrela uns bons fonaments,

construeix una estructura ferma i posa pell soferta als tancaments.

Instal·la, amb cura, que tot funcioni i vesteix-ho amb revestiments eixerits,

deixa’t aconsellar per la feina ben feta i gaudeix de tots els reptes aconseguits.

 

Bon nadal i feliç any 2016!